AGENDA

News | Miscellaneous | Blog

Na een zeer grondige verbouwing is het dan zover: CLUB LA COSTERA is een feit. Vandaag, 11 april 2014 openen wij onze deuren voor genodigden en onze vrienden om kennis te komen maken met deze nieuwe aanwinst voor het uitgaansleven van Renesse.

12 April is het zover, iedereen is welkom in de nieuwe club, Club La Costera in Renesse. Speciaal voor de opening hebben wij aangepaste prijzen voor de drankjes, namelijk alle basis dranken zijn 1 euro vanavond. Dus bier, wijn, frisdrank e.d. Natuurlijk krijg je vanavond net als vrijwel alle avonden ook gratis finger food, van 21:00 tot 24:00 u. Vers uit eigen keuken.

Natuurlijk zijn wij vanavond geopend en hebben extra gasten namelijk LEAH viert tevens haar verjaardag (van een paar weken geleden).

ABOUT US

Wij zijn de nieuwste club in Renesse. Op het adres waar vele jaren Bar Discotheek Pigalle was hebben wij na een zeer grondige verbouwing Club LA COSTERA geopend. U kunt ons vinden aan de kerkring van Renesse. Onze openingstijden zijn elke vrijdag en zaterdag 21:00 - 03:00u. Tijdens feestdagen en vakanties elke dag geopend. Zie onze agenda.

Meer informatie

Agenda per mail?

GET IN TOUCH

home Korte Reke 11, 4325 AM RENESSE

phone 0111-462000

info@lacostera.nl